Sport en Vermaak Vossem Website

Navigation

Users Online

-> Guests Online: 1

-> Members Online: 0

-> Total Members: 17
-> Newest Member: Alan

Login

Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.

Welcome

Welkom op de website van Sport en Vermaak Vossem!

Fietsprogramma's september-oktober 2016

Leden

News Images: abcd.jpg

 

Beste leden

 

Weldra beginnen we aan de laatste 2 maanden van het seizoen. De programma"s van september-oktober staan vanaf heden online. Jullie kunnen ze terugvinden in de linkermarge onder 'downloads'.

 

Zoals jullie wellicht al weten is er opnieuw een A-ploeg ingericht. De huidige volgwagen van de B-ploeg zal voortaan de nieuwe A-ploeg volgen.

 

Mvg.

 

Bestuur S&V

Primus Classic 2016

Beste fietsers

 

Onze club heeft een uitnodiging gehad voor de Primus Classic Impanis-Van Petegem 2016. Dit is een rondrit voor wielertoeristen over verschillende afstanden met start en aankomst aan de brouwerij van Haacht. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 17 september. Geïnteresseerden kunnen verdere informatie vinden via volgende link: http://www.sport.be/primusclassic/2016/nl/

 

Mvg.

 

Bestuur S V

Te koop: Pinarello Quattro

Te koop

Beste leden

 

Via deze weg wordt volgende fiets te koop aangeboden: 

 

Pinarello Quattro, 3 jaar oud

maat 57

Ultragra compact groep (pas vernieuwd)

Prijs 1400 €

 

Geïnteresseerden kunnen Philippe contacteren op het nummer: 0477778685

 

 

Main Images: pinarello_jp_d.jpg

Foto's C-ploeg Namen 2016

Leden

Beste leden

 

Vanaf heden staan er enkele foto's online van de rit naar Namen door de C-ploeg op 7 augustus.

Deze kunnen jullie vnden bij de fotoalbums in de linkermarge.

 

Mvg.

 

Bestuur S&V

Fietsprogramma's juli-augustus 2016

Leden

News Images: abcd.jpg

 

Beste leden

 

Vanaf heden staan de fietsprogramma's voor juli-augustus op onze website. Je kan ze terugvinden in de marge links onder 'downloads'. Klik hier.

 

Ter info, de B-ploeg vertek op zondag 31 juli (Geraardsbergen) en zondag 7 augustus (Namen) om 7u30. De C-ploeg gaat naar Namen op 7 juli en vertrekt om 7u.

 

Veel fietsplezier.

 

Het bestuur.

Rit C-ploeg zondag 5 juni Vossem-Landen-Vossem

Leden

Beste leden van de C-ploeg

Volgende zondag 5 juni staat er een rit gepland naar Landen van +/- 110 km. Er wordt dus uitzonderlijk vroeger vertrokken. Afspraak om 08u00 op de gebruikelijke plaats.

 

Bestuur S&V

Braderie Tervuren

Beste leden

 

Zoals voorbije jaren zal onze club ook dit jaar een pannenkoekenstand openhouden tijdens de braderie van Tervuren, komende zaterdag 21 mei. Het bestuur nodigt jullie van harte uit om een lekkere pannenkoek te komen eten. Onze stand bevindt zich aan het oude gemeentehuis in de Brusselsesteenweg, Aanvang tegen 10u tot ongeveer 17u.

 

Bestuur S&V

Fietsprogramma's mei-juni 2016

News Images: abcd_1.jpg

 

 

Beste leden

 

De fietsprogramma's van mei-juni 2016 voor de B, C en D-ploeg zijn vanaf heden beschikbaar op onze website. In het navigatiemenu kunnen jullie onder "downloads" de programma's terugvinden. Klik hier.

Praktische zaken zondagritten mannen

Leden

Beste leden

 

Elke zondag worden per ploeg de aanwezigheden genoteerd. Op basis van de gereden ritten wordt immers de waarborg van jullie kledij terugbetaald. Het is dus belangrijk dat de aanwezigheden juist genoteerd worden. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, wil het bestuur een oproep doen aan alle leden om zich voor aanvang van de rit aan te melden bij de verantwoordelijke of kapitein van zijn groep.


Tevens vraagt het bestuur aan de leden, die gereden hebben in 2015, na te kijken met de verantwoordelijke van de groep of een bestuurslid of zij een tegoed hebben. Dit zal dan, samen met de lidkaart, bezorgd worden. De tegoeden kunnen opgevraagd worden t.e.m. 01 mei. De leden die lidgeld dienen bij te betalen werden reeds aangeschreven om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

 

Mvg.

 

Bestuur S&V Vossem

MTB Happening Huldenberg zondag 6 maart

Beste bikers

 

Ter info:

 

Article Images: mtb_tocht_huldenberg_flyer_2016jpg.png

Tegemoetkoming lidgeld door mutualiteit

Beste leden

 

Zoals jullie wel al weten kan men als lid van een sportvereniging via de mutualiteit een tegemoetkoming aanvragen in het jaarlijks betaald lidgeld. Hiervoor dienen jullie het aanvraagformulier van de mutualiteit te laten invullen en aftekenen als bewijs door onze secretaris Robert Stroobants. Opgelet, gezien onze lidkaarten gezinslidkaarten zijn, is er slechts 1 aanvraag per gezin mogelijk.

Ondertussen werd de uitnodiging voor de algemene infovergadering van vrijdag 26/02 verstuurd. Daar zal het nieuwe seizoen 2016 geopend worden. De leden die dat wensen kunnen tijdens dit infomoment hun aanvraagformulier laten invullen en aftekenen. Denk eraan om alvast een gele klever te voorzien.

 

Main Images: formulier.jpg

Render time: 0.05 seconds
183,298 unique visits